[vc_row][vc_column]

Hair & beard * combo *

895 - 995 kr

Hårklippning, tvätt och styling. Skägg eller inget skägg, det är upp till dig – välj mellan skäggtrimning med rakning eller traditionell ”hot shave”. Inkluderar borttagning av oönskat hår i öron, näsa och ögonbryn.
Tid: ca 90 minuter

Hair cut

550 - 625 kr

Klippning, tvätt, styling och borttagning av oönskat hår i öron, näsa och ögonbryn.
Tid. ca 50 minuter

Back and Sides

250 - 295 kr

Perfekt för dig som vill hålla din frisyr skarp och fräsch. Kom in mellan din hårklippning för att trimma sidorna och bakhuvudet.
Tid: ca 20 minuter

Back and Sides * Skin fade *

395 - 425 kr

Perfekt för dig som ständigt vill ha en fade. Kom in mellan din klippning och få en ”skin fade” på sidorna och bakhuvudet.
Tid: ca 30 minuter

Young Man * 12 TO 16 Years *

425 - 475 kr

Precis som du vill ha det. Med hårklippning, tvätt och styling går du härifrån som en stjärna!
Tid: ca 50 minuter

Kids Hair cut * up to 11 years *

395 - 425 kr

Perfekt för de små. Hårklippning precis som han eller du vill ha det.
Tid: ca 40 minuter

Buzz / Snagg cut * machine only *

295 kr

Maskintrimning över hela huvudet. Välj två olika längder om du önskar, så fixar vi resten.
Tid: ca 20 minuter

Hair & beard * combo *

895 - 995 kr

Hårklippning, tvätt och styling. Skägg eller inget skägg, det är upp till dig – välj mellan skäggtrimning med rakning eller traditionell ”hot shave”. Inkluderar borttagning av oönskat hår i öron, näsa och ögonbryn.
Tid: ca 90 minuter

Beard Trim * Machine only *

250 - 295 kr

Skäggtrimning i din önskade längd, med maskin och sax.
Tid: ca 20 minuter

Beard Trim & Shave

395 - 450 kr

Skäggtrimning i den längd du önskar, med maskin och sax. Därefter placerar flera varma handdukar och oljor för att förbereda ditt skin. Efter det  applicerar vi rikt med mjukgörande raklödder och raknar dig med en rak och vass hyvel. Efteråt smörjer vi in de rakade partierna med after shave och applicerar en iskall handduk för att stänga porerna. Inkluderar borttagning av oönskat hår från öron, näsa och ögonbryn.
Tid: ca 40 minuter

Traditional Hot Shave

395 - 450 kr

Vi tar dig tillbaka till old school traditionell rakning. Vår TRADITIONAL HOT SHAVE börjar med att vi placerar flera varma handdukar och oljor för att förbereda ditt skin. Därefter applicerar vi rikt med mjukgörande raklödder. Efter rakning med en rak och vass hyvel applicerar vi ytterligare raklödder för en andra rakning. Därefter smörjer vi in de rakade partierna med after shave och applicerar en iskall handduk för att stänga porerna. Inkluderar borttagning av oönskat hår från öron, näsa och ögonbryn.
Tid: ca 40 minuter

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”VI HJÄLPER DIG” color=”custom” border_width=”2″ el_width=”30″ accent_color=”#dd9933″]

BARBERS

Med sina rötter och bakgrund i Syrien har Abed arbetat som professionell frisör i över 20 år. Från Damaskus via de globala anläggningarna, Nivea Haus Spa och Redken Flagship i Dubai kom han till Sverige 2015. Abed är välkänd och mycket uppskattad för sitt vänliga hjärta och utmärkta barber-färdigheter. Med en avslutat svenskt ”gesällprov” och belönad med Barber-of-the-Year 2017, är Abed vår master barber och delägare på Barberesso.  

Abed (Master Barber)

Wardan
Som barn intresserade sig Wardan för frisöryrket och karriären inleddes redan i tidiga tonåren med extraarbete på en salong i Libanon. I Sverige har kunskapen och tekniken för hår & skäggvård både kompletterats och fördjupats, dels via extraarbete dels via självstudier. Wardan varvar idag frisörstudier på Praktiska Gymnasiet med arbete hos oss på Barberesso på kvällar och helger. Sina unga år till trots har Wardan byggt upp en stor kompetens inom yrket och vi är väldigt glada för att han är en del av Barberesso

Wardan (Barber)

[/vc_column][/vc_row]