fbpx

Abed (Master Barber)

Med sina rötter och bakgrund i Syrien har Abed arbetat som professionell frisör i över 20 år. Från Damaskus via de globala anläggningarna, Nivea Haus Spa och Redken Flagship i Dubai kom han till Sverige 2015. Abed är välkänd och mycket uppskattad för sitt vänliga hjärta och utmärkta barber-färdigheter. Med en avslutat svenskt ”gesällprov” och belönad med Barber-of-the-Year 2017, är Abed vår master barber och delägare på Barberesso.

 

Reda (Master Barber)

Den leende frisören med en omfattande erfarenhet från avancerade barberanläggningar både i Damaskus och i Egypten. Genom hans erfarenhet, ett öga för detaljer och kundfokus är Reda en mycket uppskattad medlem av Barberesso-teamet.

 

 

Wardan

Wardan (Barber)

Som barn intresserade sig Wardan för frisöryrket och karriären inleddes redan i tidiga tonåren med extraarbete på en salong i Libanon.
I Sverige har kunskapen och tekniken för hår & skäggvård både kompletterats och fördjupats, dels via extraarbete dels via självstudier.
Wardan varvar idag frisörstudier på Praktiska Gymnasiet med arbete hos oss på Barberesso på kvällar och helger.
Sina unga år till trots har Wardan byggt upp en stor kompetens inom yrket och vi är väldigt glada för att han är en del av Barberesso