fbpx

Traditional Hot Shave

Vi tar dig tillbaka till old school traditionell rakning. Vår TRADITIONAL HOT SHAVE börjar med att vi placerar flera varma handdukar och oljor för att förbereda ditt skin. Därefter applicerar vi rikt med mjukgörande raklödder. Efter rakning med en rak och vass hyvel applicerar vi ytterligare raklödder för en andra rakning. Därefter smörjer vi in de rakade partierna med after shave och applicerar en iskall handduk för att stänga porerna. Inkluderar borttagning av oönskat hår från öron, näsa och ögonbryn.
Tid: ca 40 minuter

Beard Trim & Shave

Skäggtrimning i den längd du önskar, med maskin och sax. Därefter placerar flera varma handdukar och oljor för att förbereda ditt skin. Efter det  applicerar vi rikt med mjukgörande raklödder och raknar dig med en rak och vass hyvel. Efteråt smörjer vi in de rakade partierna med after shave och applicerar en iskall handduk för att stänga porerna. Inkluderar borttagning av oönskat hår från öron, näsa och ögonbryn.
Tid: ca 40 minuter

Hair & beard * combo *

Hårklippning, tvätt och styling. Skägg eller inget skägg, det är upp till dig – välj mellan skäggtrimning med rakning eller traditionell ”hot shave”. Inkluderar borttagning av oönskat hår i öron, näsa och ögonbryn.
Tid: ca 90 minuter